AquaMalawi toevoegen aan je Favorieten? Klik op Uw rechter muisknop (werkt alleen met MS IE)

 

Laatste update 4-6-2011 (update Foto: Pseudotropheus sp.”kingsizei” vrouwtje aquarium)

Welkom bij de Malawi cichliden homesite van Herman Prosje. Ik hoop dat u veel plezier aan deze site zult hebben. Kijk ook eens bij de links voor nog meer Cichliden pagina’s. Schrijf ook eens in mijn Gastenboek

Deze site bestaat al sinds december 2002 onder de naam AquaMalawi. Toch is een site zoals deze nooit echt helemaal af. Dit komt door de constante veranderingen van namen van de cichliden en nieuwe ontwikkelingen in de aquaristiek. Ik zal dan ook proberen de veranderingen zo veel mogelijk bij te houden, maar dat valt niet mee. Dit heeft onder andere te maken met de ziekte die ik heb “Fibromyalgie” waardoor ik maar voor korte tijd achter de computer kan zitten.

U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief “AquaMalawi Cichliden Bericht”. Verdere gegevens voor deze site is te vinden op de pagina contact.

Alle tekst, ontwerp en Flash animaties komen van eigen hand. Op de teksten, ontwerp en Flash animaties van deze site staat een copyright en zijn dus niet vrij te gebruiken. De foto’s die ik op deze site gebruik, zijn niet op alle manieren vrij te gebruiken. Dit wil zeggen dat U ze wel mag kopiëren voor eigen gebruik of voor het Uploaden naar Uw eigen site of fotoalbum, zolang de eventuele bron van de fotograaf en eventuele copyright maar blijft staan! U mag de foto’s niet via een directe link van mijn naar Uw site gebruiken (Dit wordt in het algemeen als stelen van dataverkeer beschouwd).

Ik wens U nog veel plezier op mijn HomePage en Ik hoop dat U vele malen terug komt.

Gastenboek

www.alfahosting.be 

Herman Prosje
Tzummarum
N/W Friesland

 

[AquaMalawi] [mijn-cichliden] [Cichliden Atlas] [Fotos Gezocht] [register] [mijn-aquarium] [meer-aquaria] [filter-techniek] [Verlichting] [aquariumwater] [Onderhoud] [Algen] [voeding] [vis-ziektes] [Adverteren] [Forum] [contact] [Nieuwsbrief] [links] [Zoeken] [Copyright]