Foto’s Gezocht.

Ik ben nog op zoek naar heel veel Malawicichliden foto’s om de Cichliden Atlas van deze site nog veel groter te maken. Dus heb U mooie en duidelijke foto’s van Malawicichliden en heb je ze zelf gemaakt, stuur ze dan op naar info@aquamalawi.com , je naam wordt in de foto’s vermeldt.

Graag niet alleen de foto van het mannetje, maar als het kan ook de foto van het vrouwtje zodat bezoekers aan deze site het verschil kunnen zien tussen het mannetje en het vrouwtje en dat ze kunnen zien of ze het goede vrouwtje er bij hebben. Hieronder een paar voorbeelden hoe de foto’s er uit komen te zien. Zoals U ziet moet de foto’s scherp zijn.

Metriaclima lombardoi Mannetje

Labidochromis sp.”mbamba” mannetje

Placidochromis sp. “johnstoni solo” mannetje met link naar vergrote afbeelding.

Metriaclima lombardoi vrouwtje

Labidochromis sp.”mbamba” vrouwtje

Placidochromis sp. “johnstoni solo” vrouwtje met link naar vergrote afbeelding.

De foto’s die U opstuurt moeten minimaal 320x212 (BxH) Pixels zijn, maar het liefst nog groter (b.v. 1024x768, groter mag zelf ook nog) zodat ik ze zelf nog bewerken kan. Ook kunnen dan de foto’s via een link afgebeeld worden met een formaat van 800x600 pixels.

Alvast Uw hartelijke dank,
Herman Prosje, AquaMalawi

De volgende personen hebben al foto’s ter beschikking gesteld.
Henk Oskam (www.hposkam.nl)
Franklin
Cees Zijlstra
Alain Spreutels
Matijn en Marloes
Willem Verzijden
Femke Hoevenaars
Bart Audenaert
Rene Kaspers
Erwin van Doorn
Sjoerd Egberts
Sonja
Dirk Versluis
Alper Hos
Jurjen Ladenius
Arthur Korpershoek
Marco Coppens

Mijn hartelijke dank voor het beschikbaar stellen van de foto’s.

 

[AquaMalawi] [mijn-cichliden] [Cichliden Atlas] [Fotos Gezocht] [register] [mijn-aquarium] [meer-aquaria] [filter-techniek] [Verlichting] [aquariumwater] [Onderhoud] [Algen] [voeding] [vis-ziektes] [Adverteren] [Forum] [contact] [Nieuwsbrief] [links] [Zoeken] [Copyright]