Meer Malawi cichliden aquaria

Op deze pagina kunt u meer Malawi aquaria bekijken van andere aquarium houders. Wilt U hier ook bij staan met Uw Malawi aquarium, dan kunt U mailen naar info@aquamalawi.com . Kijk eerst even naar het eerste voorbeeld van mijn eigen aquarium. Hier kunt u ook zien wat voor gegevens er bij kunnen. Het hoeft echt niet zo compleet als die van mij, Maar wel zo compleet mogelijk. Download dan de lijst (het liefst in MS Word) die hier onder zijn aangegeven. Geef altijd je naam of schuilnaam op, en het liefst ook je woonplaats. Geef zoveel informatie die je kunt geven over je aquarium. De foto’s niet groter dan 1024x768 pixel en in JPEG format gecomprimeerd. Maximaal niet meer dat acht foto’s a.u.b..

LET OP: zet de foto’s niet in je tekst bestand, maar zet ze apart in de bijlage.

Download lijst naar keuze en vul deze in.
(Bij surfen met MS Internet Explorer 7, na keuze link hier onder, kiezen voor opslaan en daarna van af de computer openen en invullen)
MS Word lijst.(voorkeur)
WordPad lijst, voor de genen die geen MS Word hebben, maar wel MS Windows.

Let op, Nieuw!!, Filmpje op je pagina.
Er kan nu ook een filmpje van je aquarium bij geplaatst worden. Een filmpje van Uw aquarium kunt U heel eenvoudig zelf maken omdat bijna iedere digitale camera wel een filmfunctie heeft. U moet dit filmpje wel eerst uplaoden naar een website zoals YouTube. Bij deze filmpjes zit dat een insluitcode, ook wel embedded-code genoemd. Deze code kunt U dan aan mij doorgeven en kan ik het filmpje insluiten op de bestemde pagina. In dien U niet weet waar de code gevonden kan worden of U niet weet over welke code het gaat, dan kunt U ook de link van het desbetreffende filmpje doorgeven.

Website’s waar U Uw filmpje Kunt Uploaden:
YouTube Nederland, Photobucket, Esnips

Nou, wie durft!

Hoe hoger het getal, hoe nieuwer de plaatsing van het Aquarium

Aquaria 1-10 + voorbeeld

Aquaria 11-20

Aquaria 21-30

Aquaria 31-40

Aquaria 41-50

Aquaria 51-60

 

 

Laatste Update’s:
Het Aquarium van Marcel Maessen (nieuw 6-7-2008)
Het Aquarium van Gregor Hoedemakers (nieuw 7-9-2008)
Het Aquarium van Frans Smeets (nieuw 21-9-2008)
Het Aquarium van Nico Vinken (nieuw 8-10-2008)
Het Aquarium van Wim Hinsen (nieuw 24-1-2009)
Het Aquarium van Rene Hoen (nieuw 18-6-2009)
Het Aquarium van John Koelink (update 2-10-2009)
Het Aquarium van Dominiek Geense (update 23-12-2009)
Het Aquarium van Roger Baten (update 26-12-2009)
Het Aquarium van Nico Vinken (update 23-1-2010)

 

[AquaMalawi] [mijn-cichliden] [Cichliden Atlas] [Fotos Gezocht] [register] [mijn-aquarium] [meer-aquaria] [filter-techniek] [Verlichting] [aquariumwater] [Onderhoud] [Algen] [voeding] [vis-ziektes] [Adverteren] [Forum] [contact] [Nieuwsbrief] [links] [Zoeken] [Copyright]